Landdagen 2023

Gastgezin of Sponsor worden?

Landdagen 2023 

Dit jaar (2023) zullen de Landdagen worden gehouden in Rijsbergen! Tijdens de landdagen worden allerlei activiteiten georganiseerd voor de inwoners van Rijsbergen en onze leden. Hierbij hopen we een goeie samenwerking aan te gaan met de lokalen verenigingen. Samen hopen we te bereiken dat de inwoners van Rijsbergen en onze leden mogen genieten van een prachtig weekend!

Tijdens deze Landdagen worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor de lokale bevolking. Zo proberen we een leuke vrijdag middag te organiseren voor de mensen bij Amarant. Op de vrijdag avond organiseren we een pubquiz gevolgd door een feestavond bij Ut Krisje voor de feestbeesten uit Rijsbergen en onze leden natuurlijk :)

De Zaterdag middag staat in teken van de inauguratie van onze nieuwe leden, ook wel Gildianen genoemd! Zij voeren een ludieke opdracht uit die, net als de andere evenementen, hulp van de lokale bevolking vereist. (Let op: We hebben geen ontgroeningen.) In de avond vieren we samen met de inwoners dat we weer een aantal nieuwe leden hebben mogen inaugureren! Ook zullen we vieren dat we een mooie samenwerking hadden met Rijsbergen! Mogelijk komt er nog ergens op de vrijdag of zaterdag een verrassing act voor de inwoners van Rijsbergen. Op de zondag sluiten wij zelf met onze leden de Landdagen af en zullen wij helaas het prachtige Rijsbergen weer verlaten.

Wilt u helpen met het realiseren van de Landdagen 2023 te Rijsbergen? Dat kan door bijvoorbeeld het worden van een gastgezin. Dan staat u open voor dat er een aantal studenten bij u komt eten op vrijdag 21 april of zaterdag 22 april! Dit is een gezellige en unieke manier om elkaar beter te leren kennen, waar altijd goed op terug gekeken wordt. Kijk onder het kopje “Helpen met de Landdagen” voor meer informatie. Kunt u geen gastgezin zijn, maar wilt u wel helpen met de Landdagen? Kijk dan ook onder het bovenstaande kopje voor meer informatie!


Helpen met de landdagen

Bent u enthousiast geworden over de Landdagen en wilt u helpen deze te realiseren? Dat kan! Hieronder staat opgenoemd hoe u kan helpen om er samen iets moois van te maken!

Studenten aan tafel

Ieder jaar eten onze leden bij gastgezinnen op de vrijdag en zaterdag avond. De studenten eten wat de pot schaft en op het einde van de maaltijd krijgen de gastgezinnen van onze leden nog een klein aandenken van de Landdagen. Hierbij leren we de inwoners van Rijsbergen op een unieke manier kennen. Tijdens het eten zullen er mooie verhalen uitgewisseld worden over Rijsbergen en het studentenleven, waar altijd zeer positief op wordt teruggekeken! Dit jaar zijn we opzoek naar gastgezinnen op vrijdag 21 april en zaterdag 22 april. Wilt u zich opgeven als gastgezin? Mail naar Jaleesa Sigtermans op bsg@wur.nl en hopelijk tot dan!

Sponsoring (Financiële/Goederen bijdrage)

Wij zijn een kleine vereniging wat als voordeel heeft dat we elkaar allemaal kennen. Het ons kent ons geldt binnen onze vereniging. Helaas hebben wij hierdoor niet de geldelijke middelen om de Landdagen voor Rijsbergen helemaal zelf te financieren. Hierbij hopen we op steun vanuit Rijsbergen. Lokale bedrijven kunnen ons voor kleine bedragen sponsoren in ruil voor reclame. Zo brengen we dan flyers en posters rond in Rijsbergen waar uw Logo dan te zien zal zijn. Mochten deze al rondgebracht zijn en wilt u ons nog steeds sponsoren? Dan kijken we samen in overleg wat een passende vergoeding is voor uw sponsoring. Uw sponsoring zal uitsluitend gebruikt worden voor activiteiten waarbij mensen uit Rijsberg welkom zijn. Mail Jaleesa Sigtermans op bsg@wur.nl mocht u geïnteresseerd zijn of meer vragen hebben.
Inwoners kunnen ons ook sponsoren als ze dat willen. Hierbij kunnen we in overleg mogelijk een leuk aandenken geven aan de Landdagen. Ook staan wij open voor voedingswaren die we kunnen gebruiken tijdens activiteiten of onze brunches. Mail Jaleesa Sigtermans op bsg@wur.nl als u op 1 van deze wijzen wilt helpen met het realiseren van de Landdagen 2023 te Rijsbergen! 

Ieder jaar wordt er een tegeltje ontworpen voor de landdagen, de ontwerpen van afgelopen jaren zijn hier te vinden: Tegeltjes!


Het Brabants Studenten Gilde